Thursday, November 09, 2006

 

pari huomiota

Muutama juttu täällä vähän ihmetyttää.

Ensinnäkin, menin viime viikolla ensimmäistä kertaa baariin korkkareissa (tennarityttö mikä tennarityttö) ja puolet miehistä ja suunnilleen 90% naisista oli mua lyhyempiä (Maija 166cm PITKÄ), Ellun kanssa paljon aikaa viettäneenä huomio oli aluksi hauska ja tuli ihan magee olo olla niin pitkä ja laiha (I wish). Sitten alkoi jo vähän ärsyttämään, kun oikeastaan kaikki mua iskemään tulleet miehet oli about mua leukaan asti (ne oli oikeesti ihan tavalliset viiden sentin korot eikä mitkään drag-queen-korkkarit!) Ihan hyvännäköisiä herrat oli, mutta ei vaan nappaa niin kääpiöt, ja niitä täällä riittää. Oon aina harmitellu hyvännäköisiä homomiehiä, se on niin haaskausta kun niitä ei voi saada, nyt harmittelen myös hyvännäköisiä lyhyitä miehiä, se on niin haaskausta kun niitä ei muuten halua. Vaikka enmä just nyt halua muita kun T:n, mut täytyy vähän alkaa tutkailla markkinoita ens vuoden varalle...

Annoin ihan viattomin aikein puhelinnumeroni yhdelle söpöläiselle joka järkkäilee kaikkia bileitä ja se lupas ilmottaa jos on hyviä. Tänään siltä tuli viesti et moi, mitä kuluu, vastasin et kiitos hyvää, mitäs sinne. Se vastas et on yksis bileissä, tuu tänne ni annan sulle paljon suukkoja. Ei kiitos! Ehkä toiseksi eniten ikävöimäni asia koirani jälkeen on suomalaisten (ja useimpien muiden ei-latinomiesten) hienovaraisempi iskemistyyli. Tää suoraan päällekäynti on melko pelottavaa tällaiselle ujolle ja kiltille suomitytölle. Ja liika innokkuus on aina turn off.

Sit mua ihmetyttää jotkut tv-mainokset joissa mainostetaan vaikka Kinder-suklaata tai flania hyvinä osina terveellistä ruokavaliota ja ravitsevina kaikille. Huhhuh mitä roskaa, sama juttu kun se Chupa Chups-mainos, joka kehui että niissä tikkareissa ei oo rasvaa, ei joo, mut vaan 100% sokeria... Pelottavaa vaan et jotkut oikeesti uskoo niitä mainoksia ja ostaa niitä tuotteita ja antaa niitä lapsilleen.

Ja mulla on jostain syystä ihan kauhee koirakuume, nään vaan söpöjä koirapentuja kaikkialla! En tietenkään voi nyt hankkia koiraa, mut kun haluisin... vaikka vain viikoks, niin ois se kuume parannettu:) Noh, toivottavasti näen Mökön jouluna.

Comments:
Noista suukoista tuli mieleen espanjalaisten naisten tapa suudella. Sama kuin hyppäis joku berhandilainen syliin ja alkais nuolla naamaa. Onko miehet samanlaisia? Kuitenkin oot kokeillu vähintään sen verran :).
 
Noh, täytyy sanoo et oon... Se on jännä miten jotkut miehet ajattelee heti nimen sanomisen jälkeen et nyt suhde on edennyt suuteluasteelle.
Ja sit just käydään päälle ja nuollaan koko naama.

Melkein tulee ikävä ujoa suomipoikaa..
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?