Monday, December 11, 2006

 

kanarialta

Kuka sano et espanjalaiset tytöt on tummia? Okei, suomalainen erottuu silti. Helenan synttäri-ilta, miljoonan viinipullon ja tuhannen rommipullon jälkeen, eli aikamoinen känni-ilta, jonka tuloksena yks tyyppi putkaan ja yks poliisien etsintään ihmissuhdedraama-tappelun vuoks ja yks kadonnu puhelin ja avaimet.. Kun espanjalaiset ottaa, niin nekin ottaa välillä kunnolla;)




Kauneinta Gran Canariaa, vuorilla. Takana näkyy meri. Helenan poikaystävän Brunon koira Ancarakin tykkää maisemista. Mun maha vaan ei tykänny mutkaisista rinteistä ja laatta lensi (darrallakin saattoi olla jotain tekemistä sen äkillisen pahan olon kanssa), niinkuin myös 12 vuotta sitten kun viimeks kävin siellä, perinteitä täytyy kunnioittaa, hehe.



Ruminta Gran Canariaa: Maspalomasin dyynit. Biitsissä ei mitään vikaa, saaren paras ranta, mutta ihmisissä sitäkin enemmän. Inglesin puolella ranta täynnä lapsiperheitä ja tää puoli rannasta on nudisteille. Ei kyl kuulu mun ideaali lomakohde Top10:neen. Mitään en vihaa niin paljon kuin turistirysiä! Mutta hauskaa oli ja mikäs tuolla oli bikineissä hillua +27 asteessa.
Ja tässähän on käynnissä alaston lentopallo-ottelu, kuva otettu dyynin päältä. Ja en osallistunut!

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?