Wednesday, January 31, 2007

 

aah/aaarrrrgh

Tentit meni ainakin suhteellisen hyvin. Toisessa pääsin jo vähän irrottelemaan ja kirjottelin pitkät pätkät demokratiakritiikkiä ja mielipiteitäni sekularisaatiosta ja oli oikeesti ihan hauskaa kun pääs vuodattamaan mielipiteitään paperille mielenkiintosista aiheista, ei kieli ollut mikään este, ja mulla oli iso sanakirja mukana.

Nyt voi siis hyvillä mielin aloittaa lomailun. Eilenillalla mentiin vaan tapaksille, ja tänään ois tarkotus sit lähtee vähän isommin, piiiiiiiitkästä aikaa.

Yks todella outo tapaus: Eilen menin vielä kunnalliseen kirjastoon lukemaan ennen tenttiä, sillä se on kaikkia yliopiston kirjastoja lähinpänä, joten ajattelin kokeilla. Noh, aluks en löytäny varsinaista lukusalia, joten menin vaan yhteen hiljaiseen nurkkaan lukemaan. Siellä ei ollut ketään ja mulla oli iso pöytä ja pehmeä tuoli, aika luksusta. Sitten tulee joku kirjastovirkailija häätämään mut pois siitä, koska siellä ei saa opiskella vaan ne paikat on varattu kirjaston käyttäjille. Okei, ihan loogista, ymmärrän, mutta sillä hetkellä siellä ei ollut ketään muita ja siellä oli monta pöytää vapaana. Mutta ei- mut ajettiin yläkerran lukusaliin. Ja sehän olikin hieno paikka. Sijoitettu suoraan lastenosaston viereen (byääääääh, mamaaaa=aaarrrrggghh!!!) ja siellä oli noin 40 paikkaa jotka kaikki oli tietty varattu tenttikauden vuoksi. Sillä samalla alueella oli muitakin pöytiä, mutta niissä oli OPISKELU KIELLETTY, eli mun piti raahata hyllystä joku tietokirja ja käännellä välillä sivuja, sillä siellä kiersi henkilökuntaa vahtimassa, ettei me varmasti opiskella, no ei, poltellaan pilveä niinkun kunnolliset opiskelijat... Eikä siellä kirjastossa ollut ees muita käytttäjiä kuin niitä saatanan kakaroita ja opiskelijoita. Siis kirjastossa EI SAA OPISKELLA, muistakaa se. Ja kaikki virkailijat tuijotti kuin halpaa makkaraa ja tunsin itseni ihan toisen luokan kansalaiseks vaan sen takia että mä halusin LUKEA MUN TENTTIIN RAUHASSA!!

Käsittämätöntä.

Labels: ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?