Sunday, January 28, 2007

 

Maailman huonoin Erasmus!!!

Pffff!!! Viimeisen viikon oon elänyt vaan kirjastoelämää. Se onkin tosi trendikästä näinä päivinä, sillä ens viikolla alkaa tenttikausi. Mun elämään ei tällä hetkellä muuta mahdu kun lääkiksen kirjaston lukusali ja kuntosali. Seitsemän tuntia viikossa kuntosalilla, ja loppuaika kirjastossa, what a wonderful (BORING!!) life!

Tää kuukausi on ollutkin alkupäiviä lukuunottamatta melkein tipaton. WTF!?! Nojoo, ymmärrettäviä syitä, mutta silti mun ei-Erasmuskaverit risti mut Maailman huonoimmaks Erasmukseks, kukaan muu Erasmus ei kuulemma opiskele ja urheile, vaan juhlii vaan. Nojoo, ErasmusErasmus-meiniki ei oo mua varten, ja ainoa hyvä Erasmuskaverikin lähtee pois ens viikolla, joten tolla mua ei saa järkytettyä. Tajusin vaan viime viikolla, että koko syksyn juhliminen ja chillaaminen ei hirveesti tuo menestystä (tai edes läpipääsyä) tenteissä, joten nyt on ollut pakko opiskella. Eikä se lukusalielämä nyt niin kauhean ikävää oo. Käyn lääkiksen kirjastossa, joka on kuulemma yliopiston isoin ja suosituin lukusali. Se on aika flirttipaikka, koko ajan vilkuillaan, yhtenä päivänä mäkin oikein innostuin meikkaamaan ja pukeutumaan KIRJASTOON MENOA varten. Pikkasen eroa suomalaisiin kirjastoihin, nimittäin hyvännäkösiä miehiä riittää;) Silmänruoka on kivaa lepotaukoja varten;) Ja nyt se on ollut ihan täynnä, se on auki lähes 24h ja aamu-ja iltapäivisin sinne on pitkä jono. Vartijasetä kiertelee ja kerää kylmästi tavarat pois jos on ruuhka-aikoina 20 min kauemmin poissa.

Kirjastoelämä luo kivoja rutiineja; oon nyt viikonloppuna käyny aamiaisella läheisessä kahvilassa ennen lukemista, aamiainen ulkona on ihaninta luksusta:) (hinta 3,40) ja sitten Carlosin ja Helenan kans lounaalle lääkiksen ravintolaan (neljällä eurolla kolme ruokalajia pöytiintarjoilulla) ja iltapäivällä kahville söpöön pikku kahvilaan nimeltä El Cielo (Taivas) jossa kaupungin paras maitokahvi maksaa euron. Oi ihana Espanja ja sen hinnat!!!

JA on sitä tullut opiskeltuakin, toivottavasti saan tentit läpäistyä, kaikki vaihtarit aina selittää miten kurssit on niin helppoja, mut mun yks kurssi on ihan sairaan vaikea, ja kurssimonisteissa on sanoja joita edes espanjalaiset ei tunne. Ja ei oo mitenkään hirveen herkkua lukea keskiajan kirkkohistoriasta espanjaks, mutta sillä kurssilla saan tod. näk korvattua Suomessa yhden yhtä hehkeän kurssin. Ja nyt ainakin tunnen kirkkosanaston; paavinvalta, perisynti ja pelastus on hallussa, nyt vaan vetämään kännit ja väittelemään jonkun kanssa katolisen kirkon ylivallan vaikutuksista keskiajan valtioteorioihin (oih, onneks mul on sentään vaaleet hiukset, muuten en koskaan sais...;) Mut onneks Rafa tulee tänne parin viikon päästä, voin sitten väitellä sen kanssa paavista (vrt. RMJ 2005, kjäh kjäh;)

Täällä on myös satanut kahtena päivänä LUNTA/räntää. Okei, ei mitään maahanjäävää, mutta kuitenkin aika järisyttävää, mitä ei ihan joka talvi tapahdu. Ja oon vaan naureskellut näille espanjalaisille, jotka menee ihan sekasin ja ottaa kavereistaan kuvia lumen kanssa. Heh. Amatöörit! Olenkin selittänyt polleena kaikille että mun maassa tää on ihan tavallista (huonolla tsägällä jopa kesäkuussa:D). Mutta en ihan odottanut päätyväni räntäsateeseen Etelä-Espanjassa. Samanlaista on siis elämä täällä kun Suomessakin:(

Skippasin kv-politiikan kurssin, koska se on melkein peruskoulutasoa, joten mulla on nyt vain kaks tenttiä, huomenna ja ylihuomenna. Sitten onkin lomaa 19.2 asti, oujee!!! Ekaks aion juopotella runsaasti, sillä mun elämässä on huomattavissa huolestuttavia yliterveellisyyden merkkejä. On ollut pakko poltella vähän röökiä ettei menis ihan lepsuiluks. Ja alkoholin puutos on jo merkittävä, joten heti tiistain tentin jälkeen aion marssia Mercadonaan ja ostaa niin paljon Frambuscoa ja rommia kun jaksan kotiin roudata;) Sitten spinniin ja sitten baaaaaariiiiiiiin!! Ja keskiviikkona on Afrodisian reggae-ilta, torstaina muuten vaan hulinaa, perjantaina sen mun parhaan (ja ainoan hyvän) Erasmuskaverin Iskran läksiäiset, sitten lauantaina uusi matsi Maija vs. Sierra Nevada, lajina lumilautailu (hyvä tehdä se darrassa) sitten seuraavalla viikolla Madridiin Tepaa moikkamaan ennenkuin se(kin) lähtee täältä.

Sitten tulee Rafa:D Saa nähdä mitä siitäkin tulee, mutta ainakin vielä se saa sellasen typerän hymyn mun huulille (joojoo, mursuilen!!!!) Ollaan oltu melkein päivittäin yhteyksis, mutta alkaa jo turhauttaa tää söpöily via sms ja msn, välillä f2f:kin ois kivaa. Vielä melkein kolme viikkoa...

Ja maaliskuussa Madridiin äänestämään, ja taas Barcaan(hmmm....) ja samalla reissulla vielä Amsterdamiin, huhtikuussa Cadiziin, toukokuussa Dubliniin ja Marokkoonkin pitäis ehtiä ennen Espanjan-turneeta ja muuta matkustelua- milloinkohan ehdin käydä luennoilla?:)

Alan taas nauttia elämästä. Älkää siis huolehtiko, tyttö hymyilee taas:)

Labels: ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?